despatx d'advocats que ofereix assessorament legal integral
firma de assessorament legal integral a Barcelona

ASSESSORAMENT LEGAL INTEGRAL

La nostra feina consisteix en ajudar al client a resoldre els problemes de caràcter legal que pugui tenir i a ajudar-lo a complir amb les obligacions imposades per la normativa. I la fem amb professionalitat, buscant els resultats més satisfactoris pel client. Per tal de dur-los a terme, compta amb uns sòlids coneixements, permanentment actualitzats, una àmplia experiència i una gran vocació de servei al client, ja siguin empreses o bé particulars.

LA FIRMA


LA TRAJECTÒRIA

El despatx d’advocats neix el 1968 de la mà d’en Pere Cuch Castellví. El 1980, es crea la societat ABEC, S.L. i amb el pas dels anys s’ha transformat en la firma d’avui dia: ABEC, S.L.P., societat mercantil professional inscrita al Registre Mercantil de Barcelona i als Registres de Societats Professionals de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i del Col·legi d’Economistes, una firma que ofereix un ample ventall de serveis organitzats per donar assessorament legal integral.

L’ EQUIP

ABEC, S.L.P. compta amb un bon equip de persones -professionals i tècnics- que actuen de manera coordinada i que permet, un cop valorats els aspectes jurídics i econòmics de cada cas, resoldre els afers amb agilitat i eficàcia. La formació continuada dels membres de l’equip és un dels aspectes prioritaris de la direcció.

ELS CLIENTS

El bufet ofereix assessorament legal integral a tot tipus d’empreses -societats, empresaris individuals, professionals, holdings i grups empresarials, UTEs, cooperatives-, entitats sense ànim de lucre -fundacions i associacions- i particulars, en un gran ventall de sectors econòmic com l’immobiliari, la construcció, l’arquitectura, l’espectacle, la distribució de productes alimentaris, el medi ambient, la medicina, la farmàcia, el comerç o la indústria.
També oferim assessorament en temes de caràcter civil: arrendaments, compravendes, herències i gestió del patrimoni.

L’EQUIP DE PROFESIONALS

PERE CUCH I ARGUIMBAU
DEPARTAMENT ECÒNOMIC
SILVIA TORREGROSA I COSTA
DEPARTAMENT ECÒNOMIC
EVA VALLE I PÉREZ
DEPARTAMENT ECÒNOMIC I ADMINISTRATIU
ENRIC BONMATÍ I GUIDONET
DEPARTAMENT JURÍDIC
MAYTE CRISPI DEL SOL
DEPARTAMENT JURÍDIC
ENCARNA AMATE I ESCRIBANO
DEPARTAMENT ADMINISTRATIU
To top